FAQ - UKK

Frequently asked questions - Usein kysytyt kysymykset

Tuotteista

Kenen kustantamia ja julkaisemia tuotteita myydään?


Tuotevalikoimaa on arvioitu niin, että se lähtökoitaisesti on samassa linjassa vanhakirkollisten uskontunnustusten kanssa. Kustannus Oy Uusi Tie julkaisee luterilaista tunnustuskuntaa lähellä olevaa sisältöä. Välitämme myös valikoitujen yhteistyökumppaneiden tuotteita, jotka arvioimme olevan Raamatun keskeisten totuuksien ja kristikunnan laajasti hyväksyttyjen oppikäsitysten mukaisia.
Mikä on Ilon Aika -lehti?


Ilon Aika -lehti on Kustannus Oy Uuden Tien kerran vuodessa julkaisema lehti, jossa on juttuja kristityistä, uskosta ja uskon löytämisestä. Tai ehkä paremmin siitä, miten Raamatun Jumala etsi eksyksissä olleen. Lehti on tarkoitettu kenelle vain luettavaksi. Myös niille, joilla ei ole kontaktipintaa kristinuskoon tai Raamattuun. Lehden taustakonteksti on luterialisuus.

Toimituksista

Miten toimitus maksetaan?


Postikulut maksetaan samalla kun ostoskoriin valitut tuotteet maksetaan. Voit valita toimitustavaksi myös noudon, jolloin tuotteet haetaan toimipaikastamme. Siitä kannattaa erikseen sopia. Toimistoiaka on arkisin 10:30-15:30

Maksuista

Miten maksu veloitetaan?


Tällä hetkellä maksutapa on ainoastaan luottokortti. Maksun välittäjä on sivuston palveluntarjoaja Wix. Maksupalautukset näkyvät samoin kuin veloitus luottokorttilaskulla.

Palautuksista

Entä jos palautan tuotteet?


Kuluttajasuojalain mukaan palautukseen on oikeus, palautuskuluista vastaa ostaja. Tuotteiden pitää olla uuden veroisia. Maksu palautetaan luottokortillesi. Palautuksessa ota ensin yhteyttä tilauspalveluumme, tilauspalvelu@uusitie.com tai +358 44 44 77 827.

Uusitiekauppa logo.jpg